Skip links

Politica de retur

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR

Daca esti nemultumit de produsele cumparate de la WWW.COS-LABORATORIES.COM si vrei sa renunti la cumparare si implicit sa primesti banii inapoi, poti sa aplici pentru procedura de retur a produselor in maxim 14 zile calendaristice.

Termenul de 14 zile calendaristice prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii produselor de către consumator.

Conform Ordonantei nr. 130/2000, consumatorul este raspunzator de achitarea cheltuielilor aferente returnarii produselor catre comerciant (pentru returul sau pentru schimbul produselor), incluzand costul de transport de la consumator la comerciant si de la comerciant la consumator (pentru varianta de schimb a produselor). Dreptul de retur, se adreseaza doar clientilor care au achizitionat produse online de pe site-ul WWW.COS-LABORATORIES.COM.

Toate retururile trebuie sa contina produse care nu sunt degradate, care sunt in stare initiala, nu au fost purtate, modificate sau deteriorate.

Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Dreptul de renuntarea la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice.